2024. ápr. 20.

35 (és 22 is)

 Na meg meccsnap. 😊 

Ma úgy készülünk a meccsnapra, hogy Balázsnak és nekem volt egy kis titkos meglepink is ottanra. Erik fiunk a héten 22 éves lett, és hát mivel most ez egy olyan szülinap volt, amikor meglepetésre nemigen számíthatott, mert már amikor megvette a tévéjét, akkor megbeszéltük, hogy abba adunk amennyit adunk, de az a szülinapi ajándék is. Csak aztán eszünkbe jutott, hogy hohó, hát ezen a hétvégén meccsre megyünk, ott pedig van lehetőség egy jó kis meglepetésre. Le is leveleztem az illetékesekkel. 

A meccs előtt egy fél órával szóltunk neki, hogy azért majd figyelje a kivetítőt...kaptunk egy olyan igazi "Erikes" fülig érő mosolyt cserébe, és kicsit zavarban volt, és gyorsan hozzátette, hogy nemáár, anya. De figyeltem az arcát, ahogy mentek a köszöntések a kivetítőn, várta, mikor jelenik meg az övé, és nagyon örült neki. Mi meg vele, mert szeretjük, amikor örül, ő különösen őszintén tud mindennek. 

Minden mellé még egy nagyjából rém unalmas gól nélküli meccs után a 35. bajnoki címnek is örülhettünk (bár felhőtlenebb lett volna egy több gólos győzelem után ez az öröm) A szurkolók jó része a pályán ünnepelt együtt a csapattal, különleges látvány volt ez is. 





4 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot kívánok Eriknek!

    VálaszTörlés
  2. Boldog szülinapot kívánok Eriknek! Neked pedig boldog emlékezést a 22. évvel ezelőtti nagy napra! :)

    VálaszTörlés
  3. Boldog szülinapot utólag is. Jó kis meglepi :)

    VálaszTörlés