2024. ápr. 15.

Hétfő

 Reggel még tartott a tegnapi feltöltődés hatása, és egész jó kedvvel kezdtem neki a hétnek. Ez nem túl gyakori azért, úgyhogy jól meg is kell jegyeznem. 

Éreztem egész nap, hogy sajnos igaz lesz az a hír, hogy jön a rosszabb idő. Nem fájt a fejem, csak olyan kis nyomi voltam. Mostanra pedig már meg is érkezett a hűvös, és az eső. Nem örülök. 

Este amíg gyártottam a holnapi szendvicseket volt valami, ami eszembe jutott, hogy majd arról írok, de mostanra sikerült elfelejteni teljesen. Nem lehetett olyan nagyon fontos ezek szerint. 

Roland az idén érettségizik, de csak jövőre ballag majd. Ő már a legújabb technikusi képzés szerint jár, ami (szó se róla) elég hülyén van. Csak az alap tárgyakból érettségiznek, a szakma jövőre lesz. De az érettségi vizsgák után még ugyanúgy járnak majd suliba, mint előtte (csak más lesz az órarend), és így készülnek a szóbelire, hogy közben még lesz mindenféle tanóra is. Kicsit úgy érzem, nincs ez rendesen átgondolva. Azt mondjuk nem tudom, hogy ez mindenhol így van e, vagy iskolafüggő, de végülis mindegy is. Mindenképpen furcsa és amúgy kiszúrás is velük szemben. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése