2017. aug. 12.

Csupa csalódás

Lehet mondani, hogy ez nem az én szombatom volt. Vagy csak túlzó reményeim voltak ezzel a nappal kapcsolatban. Az biztos, hogy túlzó, vagy sem, leginkább semmi nem jött össze azok közül, amiket szerettem volna.
Tegnap kinéztem magamnak egy fradi felsőt a fradi shopban. Gondoltam, na, itt a ragyogó alkalom, ma úgyis meccsre megyünk, meg is veszem. Azt is jól kigondoltam, hogy akkor kihasználom az akciójukat, és rögtön két felsőt is veszek, meg mellé még mondjuk alsógatyát valamelyik fiúnak, és akkor kapok egy vip jegyet a következő hazai meccsre. Miután egyedül nem mennék, így gondoltam, hogy hát akkor Balázs kártyájával is veszünk három valamit, és elmegyünk ketten. Nos.. élőben a felsők cseppet sem olyanok voltak, mint a webáruházban, így kitalálhatjátok, se felső, se vip jegy. :(
A ramaty játékot nézve, amit ma láttunk, lehet, hogy vip jegyet nem is kell annyira sajnálnom.. bár azért megnéztem volna onnan is egy meccset. :)
Elmaradt ma is több betervezett beszélgetésünk is. Sehogy sem volt erre alkalmas a nap során egy perc sem. Nem is voltunk kettesben sem.
Ami viszont a legnagyobb csalódás, ahogy reagált a szervezetem erre a mai szélre, és lehűlésre. Hát..épp ott tartok, hogy azon gondolkodom, levágjam e a lábaimat, vagy elég lesz, ha csak elsírom magam a fájdalomtól? Belül, a csontjaim fájnak, vagy az izületeim, vagy fogalmam sincs, micsodám, de elképesztő mértékben. Majdnem fel sem tűnik mellette, hogy amúgy a fejem is fáj.
Na jó, nem borongok, holnap majd jobb nap lesz. Remélem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése