2014. aug. 27.

Uhhh

Holnap reggel a legnagyobb fiunk gólyatáborba megy. Sokkoló a tény, mert most valahogy úgy érzem, mostantól majd még gyorsabban fog telni az idő, ráadásul egyre kevésbé lesz a "mi fiunk", és sokkal inkább lesz majd saját magáé.. igaz, a kettő között még majd várható egy olyan időszak, amikor a haveroké lesz leginkább.
Csak azért imádkozom magamban, hogy el ne romoljon ez a gyerek itt a nagy önállósodásban. Mert jelen pillanatban még a nagy szája ellenére is olyan jó gyerek, amilyenről nagyon sokan csak álmodnak.
Nekünk meg még az a nagy mázlink is itt van, hogy ennek a jó gyereknek van még két öccse. Így aztán még ezt az időszakot kétszer biztosan végigcsináljuk. :)

3 megjegyzés:

  1. :D az én fiam ma jön haza a gólyatáborból :D nem sokat beszéltünk a 4 nap alatt,de jó buli volt :)
    nekem a fiam a legjobb gyerekem...a 3 húgával jobban meg fogok szenvedni, a 11 éves kamasz húga már most feszegeti a határokat...a kamaszlányok eddig minden ismerősöm szerint a legrosszabbak :D

    VálaszTörlés
  2. Adorján unokám is ma van gólyatáborban. Szinte újra élem vele az én gyermekeimnek ezt az időszakát :) Hát még én is izgulok érte! <3

    VálaszTörlés
  3. Smallflower, remélem csupa jó élménnyel tért haza a fiad. :) Kamaszlányban nem lesz tapasztalom, úgyhogy alkalomadtán majd gyere, és mesélj.
    Éva, biztos Adorján is nagyon jól érzi magát. :)

    VálaszTörlés