2014. aug. 2.

Nahát? Szombat?

Már egészen elfelejtettem, milyen is egy átlagos szombati nap. Mert az előző három nem volt épp átlagos, éppen a Balatonon voltunk. Így aztán ma eléggé elárvultan vettem tudomásul reggel, hogy Balázs dolgozni ment, rám meg vár egy kevés házimunka. Igazából azt sem tudtam, honnan álljak neki, így nem is álltam neki rögtön, hátha időközben majd kitalálom a sorrendet.
Sikerült felülkerekednem a furcsa érzésen, amit az egész napos itthonlét okozott, és ennek tudtam be Erik félnapos agyament hülyeségét is, miszerint Ő "el van nyomva", és mi soha nem megyünk sehova. Akkor épp élményfürdőbe vágyott. És ha nem is azonnal, de minimum holnap. Egyrészt igaza van, mert nyár van, meleg van, mikor is menjünk ilyen helyekre, ha nem most. Másrészt meg a felnőtt-szakasznak nem mindig van az ilyesmihez kedve és energiája. Harmadrészt meg most jöttünk haza a Balatonról, ahol 16 napot voltunk. De persze még bármi lehet a holnapból, a strandra mondjuk vajmi kevés esélyt látok. Kedvileg legalábbis.
Nekem jelen pillanatban ahhoz lenne kedvem, hogy kipróbáljam ezek közül a létező legtöbbet. (mondjuk lehet, hogy a strandbelépők árát elfagyiznám)





A képek eredeti helye itt van: Roberto cukrászda

Amúgy meg kicsit mérges vagyok. Hétfőn reggel a fogorvosnál kezdünk. Egy darab ragasztással... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése