2014. aug. 25.

Este..

Háromnegyed tizenegykor igazán nem kéne, hogy nagy elvárás legyen, hogy az összes kiskorú legalább csendben legyen már. De nem... még ilyenkor is mászkálnak, piszkálják egymást, röhögnek, visonganak. Nem érdekelne túlságosan amúgy, mert még nyári szünet van egy pár napig, de nekem hajnalban kelnem kell. És ha aludni ugyan még nem is tudnék akkor sem, ha feküdnék az ágyban (garantáltan legalább húsz perc kell, mire el tudom helyezni a fejemet valami nagyjából kényelmes pozícióba) akkor is jólesne legalább egy kicsi idő, amikor nem kell őket hallgatnom. Na persze rögtön el is szégyellem magam ezen a mondaton, mert majd jövő héten meg kiürül a ház rendesen, amikor iskolában lesznek, és akkor majd hiányozni fog, hogy nem vitáznak itt minden percben.
Na és nem utolsósorban így, hogy fél füllel rájuk kell figyelnem, főleg, mert Roland kb. másfél percenként szól valamiért, azt is elfelejtettem, hogy miről akartam írni. :D

4 megjegyzés:

  1. :) Így van ez.Jól emlékszem.:)
    Még mindig fáj a nyakad? Fizikoterápiát nem javasoltak? Néhány éve nekem is erős fájdalmaim voltak,aztán jártam fizikóra,de onnan még hosszabb idő volt,mire elmúlt a fájdalom.Sajnos.De nem jött vissza.

    VálaszTörlés
  2. A mi bioritmusunkat is át kell állítani lassan iskolaira...

    VálaszTörlés
  3. Mamka, a fizikoterápián már rég túl vagyok, és részemről egy időre a reumatológusokból is elég volt. :) Elmúlik ez a fájdalom most már majd nemsokára. :)
    Dominika, a nyárira könnyebb volt beállni nálunk is.

    VálaszTörlés
  4. Ó..:( és van diagnózis? Elhiszem,hogy eleged van az orvosokhoz járásból. Még én is halogatom.

    VálaszTörlés