2014. márc. 27.

15

Egész nap fogalmazgattam magamban, mit is fogok majd ma este írni. Csupa ismétlése lenne önmagamnak, amiket már olyan sokszor elmondtam, megírtam. Minden szava időtálló és igaz ugyan, de azok után, hogy megláttam ezt:

úgy döntöttem, nem kellenek ide szavak. Egyszerűen csak ennyi. Ő boldog, én boldog vagyok, és ennyi az egész. :) Éppen ma 15 éve annak, hogy hivatalosan vagyunk egymással boldogok, és igazán nagyszerű érzés, hogy így, 15 év után is így érez még mindig. Ma nagyon optimistán azt mondtam neki, hogy még hatvan évig akarom ezt így. Aztán utánaszámoltam, hogy akkor én már kilencvenhat éves leszek. :D :D De sebaj, vele még azt sem bánom majd. :)

13 megjegyzés:

 1. :-) Gratulálok, és még sok-sok ilyet kívánok!

  VálaszTörlés
 2. 96 év belefér :)
  Még sok-sok boldog évet kívánok Nektek! legyen akkor min. még 60 :)

  VálaszTörlés
 3. De aranyos! Még sok boldogságot nektek!

  VálaszTörlés
 4. Még legalább 60 évnyi boldogságot kívánok nektek! :)

  VálaszTörlés
 5. Boldog évfordulót!!!
  Én a múltkor számoltam, hogy ez nálunk már 33 :))) Kívánom Nektek is, hogy legalább ennyit - ha nem többet legyetek ugyanilyen boldogságban, és mindehhez fejfájásmentes jó egészséget Neked!!!!
  Nagyölelés Boszi

  VálaszTörlés
 6. Így van ! Ennyi elég! Mert ez rengeteg. Ez MINDEN! :) Csak így továbbb!!!

  VálaszTörlés
 7. Nagyon sok boldogságot még, legalább 60 évig..:-)))

  VálaszTörlés
 8. Sok-sok boldogságot nektek! Minimum legyen a 60! :)

  VálaszTörlés
 9. Mindig az első gondolat az igaz, legyen a 60. Végig szeretetben, harmóniában, egészségben. És ha ez mind összejön, kit érdekel hogy 96?! Teljes szívemből gratulálok Nektek!

  VálaszTörlés