2013. nov. 20.

A megoldások napja

Így kezdődött a mai nap:

Hajnali háromnegyed öt tájban még az ütő is majdnem megállt bennem, amikor megláttam.. mert szerda van. És mi pénteken megyünk. Mi lesz? Találok másikat? Annyit végignéztem, mire emellett döntöttem. Sok idő nem volt töprengeni, menni kellett dolgozni.
Ott meg aztán volt épp elég dolog, még annyi idő sem volt, hogy egyáltalán tényleg foglalkozzam ezzel, bár többször is eszembe jutott, hogy itthon ezzel kell kezdenem.. másikat keresni, mert az nem lehet, hogy ne menjünk.
Aztán az élet egy kicsit újraírta a forgatókönyvet, mert egy másik probléma is megoldásra került, és előbb oda kellett menni.
Ezért:


Rögtön ez után már neki is álltam keresgélni. Most telefonszám vadászattal.. gondoltam, majd úgy sikeresebb leszek, mert beszélőkém az van. Nos, az első hívott nem vette fel. Kétszer egymás után. Kicsit elcsüggedtem, és félretettem a probléma megoldását, mert a hajvágás égető szükségességét kellett előtérbe helyezni. Nos, megoldottuk.. bár bevallom, én sem vagyok már a régi, sőt.. csak negyedszerre sikerült jóra csinálni. :) De azért jó lett végül..
Aztán még következett a sorban a bevásárlás abszolválása, és végül már kezdhettem is újra telefonálgatni. Ketten felvették, az egyik messze van onnan, ahol a szálláshely van, a másik épp nem ért rá. De kaptam egy újabb telefonszámot.
És végül ő lett a befutó. És van szállás. Még talán jobb is, mint az eredeti.. :)
Minden probléma megoldva mára... holnap pedig a hét utolsó munkanapja. :)

2 megjegyzés: