2013. okt. 3.

Gáz...

Az gáz, hogy két nap alatt nettó hat percet töltöttem a férjem társaságában. És ebben a hat percben kellett volna megtudnom, hogy mitől olyan aggasztóan sápadt, és levert, elmondanom, hogy mi van velem, átadnom az itthonra vonatkozó tudnivalókat. Hát nem valósult ez meg. Az itthoni tudnivalókat itthon hagytam egy cetlin a konyhaszekrényen.
Az, hogy mitől volt olyan sápadt és levert, nem volt alkalmam megkérdezni. Csak tippelem, hogy éhes is volt, meg fáradt is már, meg ilyesmi...
Hogy mi van velem.. annak egy része szintén kiderült az itthon hagyott laborleletemből. Ami egyébként meglepően jó (úgyhogy nem is vagyok beteg...) Végre a koleszterinszintem is megüti az alsó értékhatárt. A vasam ugyan kevés, de ezen majd segítünk (tegnap spenótot főztem, meg májat sütöttem...). A májfunkcióm is magasabb egy kicsit (a vén piás), és a magnézium-szintem is túllépte a referenciatartomány felső határát, úgyhogy egy kicsit a magnézium szedést lehet, hogy fel kell függesztenem. Na majd megkonzultálom előbb valakivel azért...
Szóval ez gáz... és utálom is, amikor ilyen napok vannak. Mert kellene az a napi fél óra legalább..
Épp ezért holnap reggel hatkor kelek. Ha beledöglök is. Hogy meglegyen a fél óra legalább, mielőtt ő dolgozni megy. Meg még meg kell tudnom azt is, mitől olyan aggasztóan sápadt.. mert aggódom érte. :)

És még valami.. ki az a Palvin Barbara?

2 megjegyzés:

  1. ...nem is vagyok beteg... de ezt inkább az orvos kellene, hogy mondja! OK!
    (Ja, és még valami, ha jól tudom manöken ez a húsz év körüli Palvin lány.)

    VálaszTörlés
  2. Napok óta először tudtunk tegnap este beszélgetni a párommal kicsit, bár minden második mondatot megszakította valamelyik gyerek... de már haladunk... :-)
    Remélem, a férjed sápadtsága átmeneti, ahogy te is jól vagy.
    (És igen, Palvin Barbara egy világhírű modell, mostanában a csapból is ő folyik, az igazán menők között forog. Egyébként tényleg nagyon szép a csaj.)

    VálaszTörlés