2009. júl. 9.

Kicsit zizi

Ma már csütörtök van. Sőt, mindjárt péntek lesz. És az előbb volt pedig csak hétfő... és arról nem is szólva, hogy itt van piszkozatként elmentve egy múlt hét végi bejegyzés, ami még csak félkész. És nem csinálok semmit napok óta, csak úgy vagyok, és olyan gyorsasággal telik az idő, hogy néha meg is ijedek tőle. Nem mintha nem lenne tökmindegy, milyen nap van. Csak az a nagy különbség, egyedül alszom e, vagy sem. De a kettenalvásban is csak a péntek a biztos.
Szóval, úgy nem tudom mi van... írnék egy csomó mindenről. De leginkább nem írok semmiről. Kicsit lepukkantam, lemerültem, vagy csak túlpörögtem, vagy fogalmam sincs.
Azért, ha valaki hallana az ismerősének ismerősétől, aki hallott valakiről, aki feltalálta a gondolatokat a számítógépre közvetítő usb-s kütyüről (vagy akár wifi-s is lehet), mindenképpen szóljon nekem. Akár tesztelésre is vállalkozom. Mert olyan jó volna. Az agyam termékeny, legalábbis az a fele, ahol a kusza gondolataim laknak. Mondjuk a kezemmel sincs semmi gond (majd mindjárt be is bizonyítom), csak az nem megy, hogy egyszerre legyek sok helyen, és egyszerre csináljak sok mindent. Lehet, hogy mégiscsak kiderül rólam, hogy nem is vagyok skizo, csak azt hittem? :D
Na, és akkor itt a bizonyíték arra, hogy a kezem jól működik. És arra is, hogy jól, ámde nem tökéletesen. :) A tökéletes azt hiszem a 70 szó percenként.


66 words

Speedtest


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése