2024. júl. 30.

Kedd

 Ma sem volt valami jó napom még. De legalább már eszembe jutott, hogy megmérjem a vérnyomásomat bent. A sajátunknak tönkrement a mandzsettája, mondjuk pont ma érkezett meg az új, de pár napja már nem tudtam mi a helyzet. Sejthettem azért, hogy megint ott tartok, hogy most meg már sok a gyógyszer, amit szedek. Mindössze 100/70 volt a vérnyomásom, ami azért arra mindenképpen magyarázatot adott, hogy miért is nem tudok felpörögni egyáltalán. Most majd megpróbálom lefelezni az adagot, megnézzük úgy milyen, és aztán lehet, hogy megint abba kell hagynom a következő etapig. 

Délután voltam masszázson, ami nagyon jól esett, nagyon kellett minden porcikámnak már. A talpamat és a nyakamat, fejemet az idők végezetéig is tudnám masszíroztatni. Most ezt az érzést jól be kell osztani, mert csak szeptemberben tudok menni legközelebb. 

És este még meccsnap is volt. Sok izgulnivaló nem maradt ma estére a múlt heti öt gólos győzelem után, de mondjuk ez kellemes gond. Ma este 2:1-re győztünk, így 7:1 lett az összesített eredmény. Már most minden sokkal jobb, mint tavaly ilyenkor volt. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése