2024. júl. 10.

Szerda

 Már csak egyet kell menni dolgozni, és aztán következik végre a jól megérdemelt hosszú szabadság. A Balatont is nagyon várjuk, én részemről azt is, hogy január eleje után megint minden gyerekem egy fedél alatt lesz, de leginkább a pihenés az, amire már minden porcikám vágyakozik. A nyári szabadság nálunk az, ahogy már nem is olyan régen írtam is, amikor tényleg semmi más nincs, csak a kikapcsolódás. Biztos lesznek menet közben mindenféle csatározások, Erik és Roli vivja mostanában egyébként is a maguk tesztoszteron harcát, de sebaj. 

Holnap még munka után megyek körmöshöz is, nem pont a nyaralás miatt, hanem mert egyébként is így jött ki az időpont. Kivételesen van ötletem is, mit szeretnék, de szerintem Brigi nem nagyon fogja díjazni ebhen a melegben. 

Apropó, meleg...én bírom még, de azért most már engem is megvisel, hogy egész nap hosszú nadrágban és zárt cipőben kell lenni. Ma rögtön munka után a postára mentünk, egy levél feladás hisz perc volt (és ajánlottan egy ezres ..), ott azért már kicsit sem volt komfortos a farmerom. 

Közben még megy a Hollandia -Anglia Eb elődöntő, 1-1 a második félidő kezdetén. A hollandoknak drukkolok. 

3 megjegyzés:

  1. Ó, ezt a múltkori témához találtam most :https://wmn.hu/wmn-life/62980-zsakban-huzzuk-magunk-utan-a-muanyag-palackokat-de-nem-mukodik-megtelt-visszadobja-az-automata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát elolvastam, pár helyen felvontam a szemöldököm.. továbbra is úgy érzem, kicsit nagyobb az ellenállás,i mint indokolt lenne.
      De meglátjuk. Én visszaviszem.

      Törlés
  2. Nekünk egyelőre teljesen kimaradt még ez a repont mizéria egyszerűen azért, mert nem veszünk műanyag palackos italokat, hacsak tehetjük. Csapvizet iszunk, ha kell szörppel ízesítjük, vagy citromlevet facsarunk bele, és főként papírdobozos gyümölcslevet veszünk, ha veszünk. de van szelektív kukánk, amit eddig erre használtunk. De utaztattunk már haza összelapított vizespalackot Boszniából, meg összegyűjtött étolajat Montenegróból, mert képtelen lettem volna a lefolyóba önteni.

    VálaszTörlés