2024. júl. 18.

Csütörtök

 Néha azért saját magamat is kétségbe ejtem azzal kapcsolatban, hogy mennyire érdekesen hanyatlik az agyam kapacitása. Na jó, most találok rá mentséget, hogy miért is nem tudom azt, hogy milyen nap van, de azért gáz, tudom én is. Még barátkozom a gondolattal, hogy talán meg kéne osztanom a háziorvosommal, amiket tapasztalok. Na de ezt nem most fogom még eldönteni. 

A tegnap esti felfrissülés még reggel is tök jól érezhető volt, de aztán elég gyorsan el is múlt az az illúzió, hogy ma itt majd nagy sétákat teszünk, vagy bármi mást is fogunk csinálni a strandoláson kívül. Nem így lett, ma is sok időt töltöttünk a vízben. Én kicsit kevesebbet, mint a többiek, de önmagamat továbbra is messze túlszárnyalom. 

Láttuk a Kékszalag verseny hajóit is strandolás közben. Szegények, tegnap jobban jártak volna, ma semmi szél nem volt. Nagyon impozáns látványt nyújt egyébként. 

Olyan jó dolgom van itt egyébként, hogy az már -már bűnözés. Az ennivalót ide hozzák, mosogatni is csak alig kell valamit, néha össze kell söpörni, de házimunka sem nagyon van. Így azért ki lehet bírni.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése