2024. márc. 21.

Csütörtök

 Ezen a héten egy percet sem tudtam még unatkozni. Ez nem olyan nagy baj, mert inkább zavar, ha nincs mit csinálni munkaidőben, és vadászni kell valami munkát, vagy elővenni valami olyat, ami nem véletlenül várat magára. Mondjuk nincs olyan pörgés, mint amit így húsvét előtt gondolnánk, de ebben is sokat változtak az emberek. A saját vásárlási szokásaim is megváltoztak, sokkal árérzékenyebb vagyok, mint régen. 

A húsvét egyébként sem olyan ünnep már, mint régen, nagyon sokan utaznak el ilyenkor, ők biztosan nem tartanak nagy bevásárlást előtte. És végülis....egy komolyabb bevásárlás árából már simán ki lehet fizetni egy olcsóbb helyen a szállást is. És akkor, ha nem otthon töltik az ünnepet, valódi pihenés és feltöltődés is lehet belőle. 

Roli ma este színházba ment az osztályával. Ma este már többször emlékeztettem magam arra, hogy ő is 19 éves már, tökéletesen talpraesett, nem kell érte aggódni. De tök érdekes, hogy hiába tudom egyébként, hogy ő is felnőtt már, mégis ott van bennem, hogy dehát ő a kicsi....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése