2023. aug. 25.

Péntek

 Szeretem azt, amikor úgy ér véget a hét, hogy legalább a munkámban mindent megcsináltam, ami be volt tervezve. Mindig képlékeny, hogy sikerül e, mert mindig újra kell tervezni minden egyes napot, és még az sem mindig elég, mert bármikor történhet olyan, amitől borul minden. Mindamellett, hogy ez kiborító is tud lenni, pont ez a jó része is, ettől változatos, és ez az, ami folyamatosan gondolkodásra késztet. Épp ma mondta a kollégám (akivel egyébként mások szerint csodát tettem, és olyan tulajdonságait hoztam elő, amit soha senki nem nézett ki belőle), hogy velem azért jó együtt dolgozni, mert nem hisztirohamot kapok, ha valami van, hanem nekiállok gondolkodni hogy lehetne a legegyszerűbben megoldani. 

Ez a hét is így ért véget, minden készen van, amit beterveztünk, elégedetten álltam fel az asztalom mellől kettőkor. 

Végre rávettem magam arra, hogy hazafelé bemenjek a tescoba. Már a hét elején megnéztem, hogy clubcarddal most ott a legolcsóbb a mosópor is és az öblítő is, de minden nap kellett valami más máshonnan, két helyre meg biztos nem megyek, így ez halasztódott. De ma beszereztem ezeket is. 

Megérkezett a shein csomagom is ma, múlt héten vasárnap rendeltem meg, úgyhogy gyors volt. Mindennel meg vagyok elégedve, sikerült mindenből jó méretet rendelnem, a ruhák minősége is teljesen rendben van. 







Voltak beváltható pontjaim, és volt kedvezmény kuponom is a rendelésnél, így az egyébként is jó árból még jobbat tudtam csinálni. A bikiniből egyébként lehet, hogy megkockáztathattam volna az s-est is, bár az valószínűleg szorosabb lenne egy kicsit a kényelmesnél. De ez a short fazon bejött, most is ilyen alsóm volt, de abban ilyen vastag szilikon valami van a derékrésznél, ami elszakadt. Megvarrtam, de "morzsálódik szét" az a valami, így már első felvétel után el is engedte a varrást. Akartam rendelni egy ugyanolyat, az a bonprixtől van..csak az alsó lett volna 7000 Ft, azt sokalltam érte. 

Délután hajat is festettem. Akartam jövő héten fodrászhoz menni, de pont akkor nem dolgozik, utána héten meg nekem nem jó, így most a fetés rám maradt. Nem mondom, hogy volt hozzá bármi kedvem is, de a végeredmény azért már tetszik. 


1 megjegyzés: