2023. aug. 8.

Kedd

 Ma még itthon voltam. Reggel megérkezett a GLS futárral a bordarögzítő, amit tegnap rendeltem meg. Jó lett volna a fáslis megoldás, ha nem gyűrődne meg, de ahhoz, hogy ez így legyen, nem kéne hogy legyen rajtam zsírpárna. Meg azért azt nem egyszerű egyedül felrakni. De szerencsére van ez a tépőzáras cucc, ami ugyan nem a legolcsóbb beszerzéseim közé tartozik, de legalább funkcióját tekintve teljesen jó. 

Ezzel a rögzítővel meg a fájdalomcsillapítóval egészen jól vagyok. Megfordult a fejemben egy-két ötlet, hogy mit is tudnék megcsinálni már, de végül nyugton maradtam, jobb a békesség alapon. 

A fiúk egyfolytában intéznek valamit a héten, van, aki okosórát javíttat, cipőt küld vissza, van, aki sörcsapot szerez szülinapi bulira, meg étlapot tervez, van, aki focis kártya lelőhelyet keres, és kontrollert vesz. Valaki mindig épp úton volt Budapestre vagy onnan haza.. 

Balázs a stabil pont. Ő az, aki mindenkinek segít, aki elvisz, elhoz, aki megcsinálja helyettem, aki elintézi, utánajár. Nagy szerencse, hogy van nekem. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése