2018. okt. 27.

Szombat

Azt reméltem, hogy tényleg úgy is lesz, ahogy azt folyamatosan ígérgették egész héten, és ma tényleg lesz húsz fok, meg napsütés, és olyan lesz, mintha kicsit visszatérne a nyár. Nos...ez nem jött be, nálunk legalábbis be volt borulva (meg néha esett is), és csak tizenegy fok volt.
Na de semmi gond..mindenen felül lehet kerekedni, meg hát változtatni úgysem lehet rajta...
Erik elment focimeccsre (Nyertek), én meg elsétáltam Freddie-vel az állatorvoshoz. Pár napja van már valami baja, a fülét rázza folyton, meg rengeteget "radíroz", és nyüszít. A fülét kitisztítottuk, de továbbra is rázta, a radírozásról meg sejtettük, hogy bűzmirigy. Valami allergiás reakció indult be nála (valószínűleg a bolhairtótól), ettől viszket a füle, kapott két injekciót, a bűzmirigyét meg kinyomták. Na.. hát ilyesmit többet nem vállalok be...csóri kutya nagyon visított, és nagyon menekülni akart, nekem meg le kellett fogni.
Délután vásárolni voltunk, mindenki megkapta amire szüksége van(lesz). Roli téli cipőt, a két nagy pedig egy-egy kabátot választott magának. Mindig meglep, de mindig tök jó érzés is, hogy gond nélkül választanak maguknak egyformát. Még én is kaptam egy csizmát, amire nem feltétlenül lenne szükségem, de pont olyan, amilyet már régóta szeretnék.
Aztán még Fradi meccset is néztünk a tévében, ez most kedvünkre való meccs volt, a mi csapatunk nyert 4:1-re.
És el is telt a nap. Ne felejtsétek el, hogy holnap (ha a gyerekeitek is úgy akarják) egy órával többet lehet aludni. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése