2017. okt. 15.

Glamour napok

Most sem maradtunk ki belőle, bőven időben beszereztem hozzá az újságot. Igaz, aztán a kuponokat èpp az utolsó pillanatban sikerült csak átnèzni, aztán a vásárlást is addig halogatni, hogy a dm-ben már nem is kaptam meg mindent, amit szerettem volna. De sebaj... nemsokára joy-napok, hátha lesz ugyanilyen akció. 
A fiúk jól kigondolták, hogy akkor nekik úgyis kellene nadrág, meg pulcsi (Eriknek konkrètan egy fèl gardrób volt a virtuális kosarában a H&M-ben) 
Erre a vásárlásra ma került sor. Nem jártuk vègig az összes kuponos helyet, a New yorkerben voltunk csak, de lett nadrág is, pulcsi is, meg mèg egy kabát is, ami nem volt betervezve. Magamnak is kinèztem kèt felsőt is, amiről aztán lebeszèltem magam, mint ahogy gyorsan hátat fordítottam a fehèrneműs, cuki pizsamás rèszlegnek is, mert ma èpp a nem annyira szeretem magam napom volt. Nyilván holnap majd már bánni fogom, de sebaj, akkor így jartam. (Vicces, ahogy beírtam ezt, hogy így jártam, a telefonom máris felkínálta, hogy anyátokkal 😂) 
A hètvège megint túl gyorsan eltelt, semmire nem volt elég idő, ès holnap kezdődik a szokásos hètköznapi mindenféle. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése