2017. okt. 22.

De jó volt

Ritka az olyan nap, amikor úgy ébredek, hogy nem fáj semmim, és az ilyen napokat rendesen ki is élvezem emiatt. Erre szokták azt mondani a kolleganőim, hogy na, majd várd csak ki, amíg negyven leszel.. mire én mindig mondom, hogy amennyi minden jutott már nekem eddig, lehet, hogy úgy járok, hogy a negyven után lesz nekem jó. :) Azért legyünk optimisták, nem?
Jól ki is használtam a mai napot, és egy csomó olyan dolgot csináltam meg, amit már régóta halogattam, és emiatt aztán rendesen nyomasztottak is. A hajfestést amúgy utálom, de ma még ez is kifejezetten jól esett. Főleg a hajmosás utána..az mennyire jó volt. :D
De lett egy tiszta és pormentes kanapé aljunk (hú, mi volt ott... :D), tiszta polcok a wc-ben, három adag frissen mosott-szárított ruhánk, meg még egy csomó apróság, ami máskor nehezemre esik, és inkább le szoktam ülni a fotelbe, és nyomkodom a telefonomat, amivel remekül lehet szórakozni, és időt eltölteni, és néha még azért az is előfordul, hogy telefonnyomkodás közben is régen halogatott dolgokat csinálok.
Nem bánnám, ha holnap is így ébrednék.. vannak terveim erre az esetre. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése