2014. márc. 16.

Köszi E-on

A remek vasárnap délutánt, amikot egy kis szél miatt az amúgy teljesen áramfüggő, és ezért nem kevés pénzt kifizető háztartásunk teljesen áram nélkül maradt.Így nem sült meg a süti, így nem néztünk sem forma 1-et, sem focimeccset.Így nem kávéztunk, nem mostunk, nem csináltunk mást, mint vártunk....és újra és újra bejelentettük a hibát.Most, hét órával azután, hogy utoljára történt meg az a csoda, hogy villanyfénynél lehet pisilni, nem kicsit van tele a hócipőm.Azért a telenornak hálás vagyok, hogy legalább ők szolgáltatják, amiért fizetünk nekik.Csak le ne merüljön a telefon, mert akkor aztán.....


7 megjegyzés:

  1. Na, látom, nem javult a helyzet az elmúlt két év alatt sem, szomorú. :((

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. ,,, ha lemerül a mobil, az autóban még fel tudjátok tölteni :-)

    VálaszTörlés
  4. Jaj de ismerős, nálunk is ez volt, sőt mi több, évek óta rendszeres. A legdühitőbb, hogy széttárják kezüket, és mindent belemagyaráznak a vis maior kategóriába.

    VálaszTörlés
  5. Remélem nem a rezsi csökkentés miatt van, mert nálunk is volt pénteken este fél hattól fél kilencig.:) pedig itt elég ritkán van.

    VálaszTörlés
  6. Ági, ilyen ez már harmincakárhány éve..
    SW, naigen.. :)
    Adrienn, persze, könnyű erre fogni. És el is hiszem, hogy időjárás miatt történt, azt viszont nem tudom elfogadni, hogy sosem jut korszerűsítésre.
    Kovtama, igazából mifelénk mindegy, hogy rezsicsökkentett e az áram, avagy nem, több évtizede stabilan ugyanolyan rossz. (de legalább már kevesebbet fizetünk érte :D)

    VálaszTörlés
  7. Igen, mindig így volt, harcoltunk mi is eleget a szolgáltatóval, mert ahogy jött egy nagyobb szél, elment az áram. Amikor aztán egyszer végre kijöttek, azt mondták, hogy valószínűleg a lakatlan területen lévő vezetékek érnek össze ilyenkor, de ahhoz, hogy az egész vezetékhosszt átvizsgálják, az kell, hogy ezt az önkormányzat megrendelje - persze pénzért. Na, itt állt meg a tudományunk (meg az eszünk). :(((

    VálaszTörlés