2022. szept. 30.

Végre péntek

 Azt már nem is kell mondanom, hogy természetesen ma is esőre ébredtünk. Ha tényleg jövő héten naposabb idő lesz, már el sem fogom hinni. Épp ma hallottam bent az egyik kollégától, hogy augusztus közepe óta 109 mm eső esett. Én ugyan nem értek ehhez egy kicsit sem, de azt mondta, hogy ugyan az aszály után valóban szükség volt rá, de ez azért kicsit már sok. Mindegy is, nem alakulok át valami esőelemző bloggerré. 

A munka erre a hétre befejeződött. Volt ma is mit csinálni, szó nem lehetett egy unalmas, órát figyelő péntekről. Nem mintha nagy rajongója lennék az ilyen napoknak..

A térdem ma a megszokottnál is jobban fájt, de még egy darabig ez így lesz, november 22-re kaptam időpontot. Mondjuk holnap már október lesz, és elég gyorsan telik az idő. 

Ami ennél is durvább, sőt, sokkal durvább, hogy akartam idöpontot kérni szemészetre is. Ott már 2023 májusra adtak volna legkorábban, de mondtam, hogy akkor azt hagyjuk inkább. 


2 megjegyzés:

  1. Szia, nem tudom mit szeretnel a szemeszeten de ha pl. Csak szemuveget akkor mivel oktober a latas honapja,igy nagyon sok uzletben a latasvizsgalat ingyenes. Gyogyszertarakban pedig a latassal kapcsolatos vitaminok akciosak. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia. Köszi. A férjem szemét kell vizsgálni, neki a sok gyerekkori szemműtét miatt biztosabb, ha orvos vizsgálja. Az optikákban leginkább optomeristák, akik természetesen tökéltesen jók, de nála sajnos nem mindig elég az ő szakértelmük.

      Törlés