2022. szept. 9.

Péntek

 A tegnapi meccsnap igazából ma ért véget, mert már hajnali egy óra volt, amikor visszaértünk Boglárra. A stadionból kifelé jövet, amíg eljutottunk a parkolóig, rommá áztunk. Rajtam és Erikem volt kardigán, nekünk így a mezünk legalább száraz maradt, de a többiek vetkőztek a kocsinál. Balázsnak a kocsiban volt egy kardigánja, neki volt mit felvenni, Patrik és Roli viszont félmeztelenül utaztak hazáig. Váltóruhával azért már jó ideje nem készülök, de most azért feljegyeztem magamban, hogy majd valami univerzális ruhadarabot az ilyen esetekre tegyek be a kocsiba. Vagy veszek mindenkinek esőkabátot...

Amikor visszaértünk, még azért megtettük a már hagyományosnak mondható sétánkat a strandra. 

Ma már nem volt olyan jó idő, bár hideg sem. Az eső is egészen estig megkímélt bennünket. Délelőtt leküzdöttem egy jóféle migrént, szerencsére egész gyorsan sikerült. Voltunk ma cukrászdában, ettünk lángost, sétáltunk, a fiúk fociztak, rollereztek. 

A szomszédban esküvőre készülnek, a lány anyukája és nagymamája itt lakik ahol mi is, csak az alsó szinten, így ma tanúi lehettünk a frizura próbának is. Most már kíváncsi vagyok rá, hogy majd milyen lesz igazából. 







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése