2022. szept. 23.

Péntek

 Végre elérkezett a hét utolsó munkanapja is. Pont jókor, mert már nem is lett volna kedvem semmiképpen sem többhöz. Korán mentünk, a hajnali öt óra már az asztalomnàl talált, és már a reggeli statisztikához számoltam az adatokat. Egyébként ilyenkor csak az a nehéz, ameddig ráveszem magam, hogy keljek ki az ágyból. Amikor ez megvan, már minden rendben, és öttől fél nyolcig nagyon sok mindent meg szoktam csinálni. 

Eriknek ma suli után volt az első munkanapja. Természetesen izgultunk érte, hogy milyen lesz neki, stb..Egy kisebb logisztikai központba ment, webáruházak rendelésér csomagolják. Fél kilenckor ért haza, úgyhogy jó hosszú napja volt, reggel a 6:56-os vonattal ment. Elfáradt, és fájt a feje is, de tetszett neki, jól érezte magát. Igazából pont ennyi elég is most. Keres egy kis pénzt, annyit vállal csak, amennyi belefér minden téren, és közben viszonylag tét nêlkül belekóstol ebbe a másik világba is. Azt gondolom, ha úgy sikerül, ahogy tervezi, akkor nemsokára ő is nagyon magabiztos és nagyon határozott fiatalember lesz.

Most pedig nézzük még a német-magyar nemzetek ligája meccset. Az első félidő óta Szalai góljaval vezetünk, és ugyan a második félidőben van izgulnivaló, de eddig még minden rendben. Egy elképesztő csoda ez .Nem mertem elküldeni a posztot, amíg tartott a meccs, de most már biztos, hogy megnyertük. Történelmi siker. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése