2022. szept. 7.

És csak megy tovább

 Ezek a mostani balatoni napok egészen másfajta élményeket adnak, mint akár a nyári nyaralás napjai, akár azok a napok, amiket egyébként itt töltöttünk azóta. Akkor, talán igazodva a nyári pezsgéshez, talán csak azért, mert mi magunk is jobban vágytunk arra, rengeteg helyen jártunk, mindenféle élményt szereztünk. Most egy csendesebb időszak van, és elsősorban azt élvezzük, hogy dacára mindennek, mi ugyanúgy együtt vagyunk, mint eddig. Jók ezek a napok, a napközbeni séták, az esti vacsorák a Hunyadi büfében, aztán a késő estébe nyúló beszélgetések az udvaron. Nagyon jó érzés átélni, megélni, jó ez a lelassulás, jó együtt lenni a fiúkkal megint úgy, ahogy azért otthon sohasem sikerül. 






És ma is voltunk a Balatonban is. 

Mint ahogy ma meglátogattuk a helyi önkiszolgáló mosodát is. Annyi ruhája nincs senkinek, ami ennyi napra elég lenne, így ki kellett találni valamit. Szerencsére pont itt, Bogláron van ilyen hely, ahol van erre lehetőség. Azt nem mondom, hogy nem mostam már olcsóbban, de kézzel mosni sem lett volna jobb (ráadásul ahhoz is kellett volna venni mosószert és öblítő, majdnem ugyanez a költség lett volna). Ide meg bementem, bepakoltam a ruhákat, majd egy óra múlva mentem, kiszedtem, itt meg kiteregettem. (Szárító is van, de úgy gondoltam, ha ilyen szép idő van, nem pazarolunk erre sem pénzt, sem energiát l)

4 megjegyzés:

  1. Úgy cserélnék veletek:) Mondjuk azt en értem, hogy a fiúkkal ( suli), hogy tudjátok ezt megoldani, de ezek szerint megy valahogy... Ugye szuper a ház, nem véletlenül szeretjük mi is annyira nagyon!

    VálaszTörlés
  2. Igen, minden nagyon jó. 😊
    Roli szülői igazolással, igazgatói engedéllyel van távol, Erik magának igazolja már. (Ő mondjuk teamsen minden anyagot lát) Ez az első hét, nem maradnak le még nagy dolgokról.

    VálaszTörlés
  3. Nekem ez jobban bejönne, mint a nyári Balaton, tekintve, hogy utálom a zsúfolt strandot, nem is szeretek fürödni, sem napozni. :) :)
    Annyira szép idő van most rátok! :)

    VálaszTörlés
  4. A déli part nyáron sem zsúfolt, az idén legalábbis egyáltalán nem volt ez jellemző. De értem mire gondolsz, tényleg egészen más a feeling.

    VálaszTörlés