2019. jan. 14.

Kárpótlás

Biztos emlékeztek még rá sokan, hogy milyen volt Erik általános iskolás léte. Volt az a nyolc év, amikor nagyon elvétve kapott csak egy-egy elismerő szót azoktól, akikkel a napjai nagy részét töltötte. Hányszor bizonygattam, hogy nincs ezzel a gyerekkel semmi baj, csak ott, ahonnan nem kap szeretetet, nem tud jól működni. Nem hittek nekem, elfogult hülyének gondoltak, aki magyarázza a bizonyítványt.
Azóta már bőven kapott/kaptunk kárpótlást, és őszintén hiszek benne, hogy Rolinak is meglesz majd ugyanez amikor eljön az ő ideje is.
Nem jeles tanuló, nem kiemelkedő tehetségű, de nem is kell annak lenni ahhoz, hogy szeressük őt azért, aki. Nem csak mi, hanem azok is, akikkel eltöltött a napjai nagy részét.
Ma este egy üzenet várt az osztályfőnökétől. Elállt a szavam tőle. Hazajöttem, és megkértem a gyerekemet, hogy jöjjön, hajoljon le, hogy megölelhessem. ❤️

8 megjegyzés:

  1. <3 <3 én is megölelgetném. :) Ezek olyan jó dolgok. :)

    VálaszTörlés
  2. A mi altalanos iskolank is borzaszto. Valtani logisztika miatt nem akarunk es mi lenne a garancia, h mashol jobb? Jo latni, h van remeny, h kesobb talan jobb lesz. :)

    VálaszTörlés
  3. Ilyenkor mindig feltöltődik az ember 😍gratulálok 😘

    VálaszTörlés
  4. Mennyire aranyos Ő is és a pedagógus is, mindketten a helyükön vannak:) Jól csináltátok, jól csinálod!

    VálaszTörlés
  5. Az igazi kárpótlás, megerősítés és jó érzés, hogy minden jó úton halad, és mindig is rendben volt, valahogy így jöhet :) ... Örülök és gratulálok :) !

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, hogy velünk örültök ti is. 😊

    VálaszTörlés