2017. nov. 30.

Egyet kell aludni

El sem hiszem, hogy már csak holnap kell hajnali nègykor kelni. Nálam jobban már csak Balázs örül ennek, mert már csak holnap hajnalban kell, hogy kiimádkozzon az ágyból. Nincs könnyű dolga, mèg az is nehezíti ilyenkor a helyzetet, hogy a takaró alatt olyan jó meleg van, hogy mindig csak azt mondom magamnak, hogy csak mèg egy percig kièlvezem, aztán felkelek.. ezzel simán elvagyok egy jó negyed órát, közben gondtalanul vissza is alszom egy kicsit, mert ha már olyan jó meleg van ott, akkor egy kicsit mèg pihentetem a szememet. 😉
Pedig aztán, amikor vègül sikerül magam rávenni, hogy felkeljek, akár negyed óra alatt útra kèszen állok, ès ennyi idő alatt a kavèmat is megiszom.
Ma vègre újra megnyitott nálunk a spar, szeptember közepèn zárt be átèpítès miatt. Nagyon vártuk már, mert azóta sem ettünk egy normális felvágottat (èn pl. semmilyet sem), az meg, hogy elmenjünk Tatabányára bevásárolni, nemigen fèrt bele a hètköznapokba. De mától megint könnyebb egy kicsivel a bevásárlás, meg visszatèrhetünk a megszokott dolgokhoz. Van egy csomó minden, amiből olyan saját márkásat veszünk, ami ugye máshol nem kapható.
Holnap meg már december...hogy elrepült ez az èv is..

2 megjegyzés: