2017. okt. 6.

Nem péntek


Valami ilyesmi volt az enyém is ma egész nap. De sebaj, mert már kigondoltam, hogy mivel fogom majd megjutalmazni magam. :D És az meg jó lesz nekem, úgyhogy már most tudom, hogy megéri kitartani. Mondjuk ezt egyébként is tudom, de így azért sokkal jobban bevésődik. :)
Azt nem mondom, hogy nem vagyok hulla fáradt, mert az vagyok. Főleg, hogy már hajnalban arra készültem, hogy hazajövök, és legalább egy órát aludni fogok. Amiből aztán nem lett semmi. Elmentem vásárolni, megcsináltam a vacsorát, meg a holnapi ebédet, aztán vége is lett a napnak. Mire végeztünk a vacsorával már fél nyolc volt. És ebben az a leginkább lehangoló, hogy addigra már réges régen sötét volt. :( Már most úgy hiányzik a nyár. Meg a napsütés, meg minden, ami olyankor van.

Egyébként abban a különösen szívmelengető élményben volt részem, hogy Patrik "védőbeszédet" tartott nekem Erik érdekében. Amiben az a legjobb, hogy abból a perspektívából, amibe ő helyezte azt a dolgot, amiben nem értettem egyet Erikkel, máris sokkal inkább hajlottam az egyetértés felé. Úgy bírom ezt, amikor így kiállnak egymásért. :)

2 megjegyzés: