2013. dec. 7.

Bepótoltam

Na fogadjunk, hogy a cím láttán egy csomóan azt gondolták, hogy azt fogom elmesélni, mennyi házimunkát végeztem ma, és hogy díszítettem fel végre mindent.
Régebben ez pontosan így is lett volna. Az tuti, hogy addig nem nyugodtam volna, amíg nem végzek.
Na de most... bepótoltam az alváshiányom egy részét. Mert nem volt elég az a tegnap esti, meg utána az éjszakai... Reggel elvittük a gyerekeket suliba (nem, nem vagyok hülye, tényleg suli volt ma), és aztán- mint aki jól végezte dolgát- lefeküdtem a kanapéra, betakaróztam, és már aludtam is. Néha felnéztem, de aztán mindig visszahúzott az ágy, és aludtam tovább... Tizenegyig. :D
Akkor tök jó pihentnek is éreztem magam. És nem is csináltam semmi különöset délután sem, mert fodrásznál voltam, most mégis megint majd leragadnak a szemeim.
Úgyhogy folytatom a pótlást, hátha reggelig már elég lesz.. és akkor holnap tudok valami mást is csinálni, mint lustálkodni. :)

2 megjegyzés:

  1. Híres vagyok arról, hogy utálok aludni. Képes vagyok két hétig is 4-5 órás alvással húzni, de aztán beüt a fene és pár napig lényegesen hosszabban alszom. Fel kell töltődni, ha fáradt vagy, nem lesz erőd se hangulatod semmire sem. Durmolj egy jót, aztán csak szép komótosan :-)

    VálaszTörlés
  2. De jó lenne nekem is egy ilyen csupaalavós nap !!!!! Lenne mit pótolnom:) Esetleg helyettem is aludhatnál kicsit !
    :)

    VálaszTörlés