2011. dec. 17.

Nagyon-nagyon...

...rövid leszek megint, mert
Nagyon-nagyon fáj a fejem. Konkrétan sikítozni készülök miatta. De azt hiszem, inkább majd lefekszem, ha végre találok egy párnát, amit pont úgy tudok a fejem alá tenni, hogy jó legyen. Az egyik kemény, a másik puha. Vagy kicsi, vagy nagy. Szóval, a fekvés sem lesz egyszerű. És elfogyott az advil is.
Szóval, nyűgös vagyok. És ma újabb két órát töltöttünk egy bevásárlóhelyen, és tuti, hogy ettől lett ilyen őrületes fejfájásom, mert szörnyű, hogy csak hülyeségeket árulnak, és szörnyű, hogy még a százötvenedik bizgentyűt is képes vagyok megnézni, sőt... van, amelyikre még rá is fanyalodtam.
Igaza van Balázsnak, az kellett volna a fa alá, hogy elutazunk valahova ötösben három napra. De én voltam a hülye, hogy kardoskodtam a megszokottért.. úgyhogy most itt a nagy sikítóroham küszöbén még lejegyzem, hogy Balázs, jövőre hallgatok rád. (na csak azért, hogy el ne felejtsem)
És a fejfájásom attól sem múlik, hogy nap mint nap szembesítenek vele, hogy az ígéretem betartására már csak 13 napom maradt. Mintha amúgy nem tudnám... de bevallom, felelőtlen és könnyelmű ígéret volt. De majd csak valahogy lesz. Ugye?
De előbb megyek, leteszem a fejem.. még mielőtt levágnám.

3 megjegyzés:

  1. Hát sajnálom.Javaslom a dolgit800at. tuti. énbiztosra mentem. egész évben nem szoktunk nagy ajándékozást csinálni(nagyon csendben jegyzem meg, hogy inkább ilyenkor évvégén van több lehetőség. A fiam és a menyasszonya mnitort kértek, a lányom meg "elejtette" hogy egy nagyobb tévét szeretne. És mi is Apával egy nagyobb tévét szeretnénk. szóval most egyszerűbb. apróságok még lesznek, de az az elutazás nem volt rosz ötlet

    VálaszTörlés
  2. Amilyen frontok most a napokban vannak (voltak) úgy nem csodálkozom a fejfájásodon, és az se biztos, hogy a vásárlástól jött elő! :)
    Sokkal egyszerűbb lenne elutazni valahová, de a gyerekeket az "igazi" karácsonytól nem foszthatjuk meg csak mert nekünk úgy lenne kényelmesebb... Hasonló gondolatok nekem is megfordultak a fejemben.
    Azóta remélem már jobban vagy és elmúlt a fejfájásod!

    VálaszTörlés
  3. Andi, ezt a dolgit-ot még nem is hallottam, de utánakérdezek, lehet e nekem szednem.
    Jövőre talán én sem fogok annyira ragaszkodni hozzá, hogy játék legyen a fa alatt.
    Mónika, lehet, hogy a frontok inkább ludasak voltak, sosem tudom már meg.
    Aznap éjjel volt egy pár lábrázásom is, úgyhogy emiatt is lehetett éppen akármi. De elmúlt, és végül nem is sikítoztam. :D

    VálaszTörlés