2009. dec. 1.

Egy év



Ma egy éves a blogom. Mit mondjak, tegnap eltűnődtem rajta, hogy már eltelt egy év azóta. Nem is tűnt annyinak. Meg büszke is lettem magamra, hogy milyen kitartó vagyok, mert már egy éve írom. :D (mi ez ahhoz, amennyi még lesz)
Egy év alatt sok minden történt. Épp a 325. bejegyzést írom, 69 megjegyzés fűződött hozzájuk. De nem is ez a lényeg.
Tavaly, december 1-jén azt írtam: "Tökéletes az újrakezdésre, hogy élhetővé tegyem az életem. Tökéletes arra, hogy elkezdjek valamit, amit eddig nem csináltam.
A december egyébként is különleges helyet foglal a szívemben, mint még rajtam kívül olyan sok embernek. Ünneplőbe öltözik minden, van valami különleges hangulata ilyenkor mindennek.
Ez a december más lesz, mint a többi. Másnak kell lennie. Különlegesebb lesz minden eddiginél, mert most aztán elhatároztam, tényleg megtalálom magam, és a következő év már nem örökösen arról szól, hogy mit kéne másképp.."
Nagyjából megvalósult minden. Már tudom, ki vagyok, már tudom, mit várhatok a világtól. Azt nem mondanám, hogy könnyű elfogadnom a világot ilyennek, de ebben élek, így tudomásul kell vennem, hogy nem csak az örök fény létezik.
Az első blogszülinap alkalmából kapott egy új sablont a blogom. Most épp ezt, mert ez időszerű.
És kívánom, elsősorban magamnak, hogy még sok-sok blogszülinapot ünnepelhessek, azért, mert ez jó. Jó dolog írni, és jó dolog, hogy néha-néha arra is fény derül, ki mindenki olvas. :)
Azoknak pedig, akik nem ismernek, az első szülinap alkalmából megmutatom magam. Épp időszerű volt felvállalni önmagamat, nem? :D

2 megjegyzés:

  1. Boldog születésnapot! (tetszik az új forma!)

    VálaszTörlés
  2. Köszi. :) Neked is jár valami, mint leghűségesebb olvasómnak. (na, majd kitalálok valamit ám)

    VálaszTörlés