2009. nov. 18.

Karácsonyi kívánságlista

Én is, vagyis csak közvetve én, mert ugye a címzett nem én lennék, megkaptam a karácsonyi kívánságlistát a fiúktól. Szépen megkértek, hogy továbbítsam, mert én tudom, hogy kell feladni. Azért persze elolvastam.
Patrik: Tech-Dech (erről fogalmam sincs, micsoda)
Piramis kincse társasjáték
Karóra
Monopoly társasjáték
Erik: Ki micsoda társasjáték (ezt nem tudom, tényleg van e ilyen, v. csak elírták)
Gazdálkodj okosan társasjáték (ilyenünk meg van, kettő is)
Roli: Pöttyös labda, amin négy pötty van :D
Hóember (elgondolkodva, valóban nem sok lehetősége volt igazi hóembert látni még)
Felfújható kacsa :D
Villám McQueen-es autó
Ugráló békás társasjáték
Verdák- Joe autó
Verdák- King autó

Mondhatnám, hogy nem vészes, mert tényleg nem kértek toronyórát lánccal. A felfújható kacsa a legkönnyebben teljesíthető mind közül. :D Négy pöttyös labdát mondjuk tán még Jézuska sem tud beszerezni. A többi mind kapható. És persze ők rendületlen hittel meg vannak róla győződve, hogy Jézuskának mindenre van pénze, hiszen hogy is lenne karácsony különben. Ami jogos.
Azért én sóhajtottam egy mélyet, mikor végigolvastam. És persze továbbítom az illetékesnek. :) Hátha vannak még csodák. :)

2 megjegyzés:

  1. Aranyos a listátok. És tényleg nem estek a fiúk túlzásba. A ki micsoda, szerintem Ki kicsoda lesz, gyerekeimnél is nyerő.
    Azt látom, hogy a társas nálatok is nagyon megy.
    Gyerekeimnek is vannak már ötletei, de ők nem ennyire visszafogottak.

    VálaszTörlés
  2. Na, azért tegnap kezükbe akadt az auchan játékos szórólapja, ott már kezdtek túlzásba esni. :D Addig jelölgettek, míg eljutottunk oda, hogy mondtam nekik, célszerűbb lenne azt bejelölni, amit nem szeretnének. :) De mi mindent tud meg az ember lánya egy szórólapból. Már tudom mi az a tech dech. Mondjuk jól meg vagyunk nélküle szerintem. :D

    VálaszTörlés