2009. jan. 12.

Nincs baj

De tényleg nincs. Csak annyi a rohanás, hogy ide jutok el utoljára. Pedig annyira nem így akartam, mégis... De talán egy-két nap, és megint visszatérek a ráérős hétköznapokhoz, és akkor lesz időm leírni sok mindent, ami kavarog, kevereg, amit már megfogalmaztam, és esetleg azt is, ami még nincs is megfogalmazva, csak majd akkor jön.. :-)

Addig pedig, Valami, ami tegnap jutott eszembe sok év után újra, és mivel google a barátom, így meg is találtam. És most megosztom Veletek. Meg nem utolsósorban magammal azért, hogy itt "kéznél" legyen mindig.

Ja, és májfunkció persze nem jó. Ítélet holnap. Vagy majd szentül megfogadom, hogy kevesebbet fogok inni. :-D


Egy gyermek kívánságai:

Kedves anyukám és apukám!

1.Add nekem az idődet!
2.Higgy nekem,bízz bennem!Irányításoddal jó utat fogok választani.Ha magam mellett tudlak,nem történik velem semmi rossz.
3.Szeress és hagyd,hogy szeresselek!Szeress akkor is,ha például tudom,nem tetszik neked a viselkedésem.
4.Bocsáss meg nekem!Fejezd ki megértésedet,ha tévedek.Add értésemre,hogy mindig van lehetőség,hogy újra kezdjek bármit.Engedd meg,hogy tetteimért én vállaljam a felelősséget.Javíts ki és mond el,ha tévedtem,de ezt ne mások előtt tedd.Kérlek ne hasonlíts engem soha másokhoz.
5.Ne vegyél nekem olyan dolgokat,amelyekre valamikor te hiába vágytál.Ne érezz bűntudatot,ha nem tudsz megadni mindent,amire fáj a fogam(néha csak azért kérek valamit,hogy kiderüljön számodra hol a határ?)
6.Kérdezz meg úgy igazából,hogy mi történt az óvodában,iskolában,és figyelj arra,amit ilyenkor mondok.Beszélgess velem arról,hogy mit gondolok.Érdeklődj,hogy hogyan oldom meg feladatomat.Vitasd meg velem terveimet.Bátoríts a választásaimban és dícsérj bátran,ha megérdemlem.Ha megtévedtem,terelj a jó útra.
7.Büntess meg,ha rosszat teszek.(Meg kell tanulnom különbséget tenni jó és rossz között.)A büntetés után viszont bocsáss meg!Ismerd el,ha jót cselekszem.Sose parancsolj nekem,inkább kérj tőlem,mert a kérés az összetartozásunkat erősíti.
8.Bánj velem úgy,mint a legjobb barátoddal.Figyelj rám,ha szeretnék megbeszélni valamit veled.Még gyerek vagyok ugyan,de nekem is vannak gondjaim,szorongásaim.Kérlek vedd észre és vedd figyelembe a bánataimat és a fájdalmaimat.
9.Erősíts meg abban,hogy szeretni fogsz,bármi történjen is.Hogy a részed vagyok,valami különös érzelem,a szeretet teremtett.
10.Taníts meg engem is a szeretet képességére.Adj hitet és nevelj belém bizalmat az emberek iránt.Hogy társat találjak majd,hogy a nagyvilágban és a házamban otthon érezzem magam."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése