2020. márc. 1.

Vasárnap

Olyan szép, tavaszi március elsejének tűnt még délelőtt tíz óra körül. Már az is megfordult a fejemben, hogy hagyom a főzést ma is a francba, és megmondom a családnak, üljünk kocsiba, és a Balatonig meg se álljunk. De aztán mégis nekiláttam a rántott húsnak, és még panírozas közben is álmodoztam arról, hogy majd ebéd után kirándulunk egyet valahol.
Már ebéd közben lelombozódtam, egyrészt, mert a fiúk focizást terveztek, másrészt Patrik bejelentette, hogy kettőkor esni fog.
És basszus, szinte percre pontosan igaza is lett, mert valóban beborult, esett, és a nap további részében már nyoma sem volt sem napsütésnek, sem tavaszi hangulatnak.
Egy kis időt eltöltöttem bánatomban az ágyban fekve telefonnyomkodással, aztán még azért összekaptam magam, és a fontos takarítandókat megcsináltam. 
Este még megnéztük az El Classico-t, igaz, én nem láttam végig, mert elmentem fürdeni a hetvenedik perc környékén. Le is maradtam a két Real Madrid gólról, amivel nyertek a madridiak. Eriket nem tette boldoggá az eredmény, ő Barcelona szurkoló. Mi, többiek nagyjából semlegesek vagyunk, ezeket a meccseket azért nézzük, mert öröm nézni, ahogy ezek a játékosok művelik ezt a foci dolgot.
És ennyi volt a hétvége...holnap kezdődik minden elölről. Vagy ott folytatódik, ahol pénteken abbamaradt. Nézőpont kérdése.

1 megjegyzés: