2020. márc. 16.

Van jó is

Meglepően jól megy mindenhol az iskolákban a digitális átállás. A középiskolában ma már volt óra is így, végül a Google classroom-on keresztül tanulnak.
Erre készülnek az általános iskolában is, ott kicsit több idő kell, de mindenki tök jól áll hozzá. Ez lehet az egyik pozitív hozadéka ennek a szörnyűségnek, ami most történik velünk, hogy megérkezünk a huszonegyedik századba.
A munkahelyünkön újabb szigorítások léptek mától életbe saját magunk és egymás védelme érdekében. És természetesen azért, mert nekünk a végsőkig ki kell tartani, bármi áron. Elárulom, nem lesz könnyű. Úgy meg főleg nehéz, hogy az irgalmatlan sok munka után a boltban nekünk már nem jut semmi. Én ma emiatt potyogó könnyekkel jöttem ki, annyira sz@rul esett, hogy két helyen voltam, mégsem tudtam már húst venni. Konkrétan sehol semmi nem volt már, pedig tudom, hogy elképesztő mennyiséget kap minden üzlet.
De végül minden rossz kedvem elszállt, amikor megláttam az ideiglenes felvételi listát. Igaz, csak kódok vannak, de azért be tudtam azonosítani könnyedén, hogy hova van sorolva a mi gyerekünk.

Első helyen szerenêk felvenni. Nagyon büszke vagyok rá. Az én kis link, szétszórt kisfiam..💚

3 megjegyzés:

  1. Már a FB-posztodat látva is annyira örültem neki, az én napom pozitív listáján is ott volt a fiad felvételi eredménye! Gratulálok!!!

    VálaszTörlés