2020. márc. 7.

Meccsnap

Ha szombat, akkor meccsnap. A helyzet ugyan bonyolódik, mert Eriknek is kezdődik a bajnokság tavaszi szezon, de ettől még a nekünk fontos meccseken igyekszünk személyesen is ott lenni. Ma kettő ilyen is volt, de miután a Fradi Zalaegerszegen játszott este fél nyolckor, a Dac meg fél négykor otthon, így Dunaszerdahelyre mentünk.
Nagyon sokan voltunk, közel kilencezer ember. A hangulat jó volt, az érzés, hogy ott lehetünk, most is ugyanolyan fantasztikus volt, mint mindig. A meccs felejthető, mert kikapott a Dac, és ráadásul nem is játszott jól ma sem. De ez nem hiszem, hogy bármikor is vissza fog minket tartani attól, hogy majd megint itt legyünk, amikor lehetünk.
Pont hazaértünk, amikor kezdődött a Fradi meccs a tévében. Jó sokáig úgy tűnt, hogy meglesz a három pont, bár nem volt meggyőző a játékunk, folyamatosan kellett izgulni. Aztán végül nem lett meg a három pont, csak egy, mert egyenlítettek egy tizenegyesből. Nem könnyű ezt a bajnokságot megnyerni, de én őszintén hiszem, hogy sikerülni fog.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése