2020. febr. 10.

Hétfő

Nem volt ma jó napom. Nem történt ugyan semmi szörnyűség, de jó sem igen.
Eleve ugye arra ébredtünk, hogy hétfő van, és menni kell dolgozni. Tudtam, hogy vár rám egy csomó munka. Leginkább olyan, ami sok sakkozást igényel (mondjam, hogy már a húsvétra és a kerti szezonra készülünk?). Logisztika a javából, hogy mindennek legyen lehetőség szerint jó helye, időben be tudjon érkezni, hogy aztán időben el is jusson az üzletekbe. Azt is tudtam, hogy ma legalább kilenc tanuló is lesz, akik majd mind arra várnak, hogy én mondjam meg mit csináljanak. Nem volt túl felemelő hétkezdés.
Munka után épp csak ebédeltünk, és már mentünk is Erikkel a rendőrségre. Meghallgatták, mint sértettet, újfent elmondta, hogy milyen cipője volt, és mennyit ér. Megmutatta neki a nyomozó a képeket a megtalàlt tárgyakról, de sajnos az ő cipője nem volt köztük. A nyomozó kicsit próbálta jobb kedvre deríteni, mondván, hátha csak nem sikerült jól fényképezni, nézze meg jó alaposan, de Erik lemondóan mondta, hogy á, biztos nincs meg, mert az enyémen világít a pipa ha rávakuznak. Azt hiszem, ott, abban a pillanatban el is döntöttem, hogy ha a föld alól is kell elökerítenem neki, akkor is lesz még egyszer egy ilyen cipője.
Voltunk még a klubnál is, ígértek kártalanítást, de meg kell várni a nyomozás végét mindenképpen.
Még ezek után elmentünk Rolinak inget venni, és fél hétkor már be is fejeztük a mindenféle ügyintézést.

1 megjegyzés:

  1. Did you hear there's a 12 word phrase you can speak to your crush... that will induce intense feelings of love and instinctual appeal to you deep inside his chest?

    Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, idolize and look after you with his entire heart...

    12 Words That Fuel A Man's Love Instinct

    This impulse is so built-in to a man's brain that it will drive him to try better than before to make your relationship as strong as it can be.

    Matter of fact, triggering this mighty impulse is absolutely important to achieving the best possible relationship with your man that the instance you send your man one of these "Secret Signals"...

    ...You'll immediately notice him expose his heart and soul to you in a way he haven't experienced before and he'll recognize you as the one and only woman in the universe who has ever truly understood him.

    VálaszTörlés