2020. febr. 28.

Hát mi van itt?

Háborús eseményekről szerencsére nem tudok majd mesélni az unokáinknak, de azt majd el tudom mesélni, milyen gyorsan alakult ki egy hatalmas tömeghisztéria 2020 elején, amikor elkezdett terjedni egy vírus.
Csak kapkodom a fejem egyébként, mert tanúja vagyok ennek az egésznek a munkám kapcsán is. Magam is alig hiszem, de karácsony előtt egy héttel sem kellett ennyit dolgozni senkinek közülünk.
Magánemberként is csak lesek nagyokst, mert bizony, nem kevesen vannak, akik kicsit túlreagálják ezt a dolgot.
De persze ki fog ez derülni hamarosan..mármint hogy mi lesz.

3 megjegyzés:

  1. Nálunk okosak az emberek, itt mindenki nyugodt és a két városban ahova én járok minden tele áruval és csak a szokásos dolgok fogynak, senki nem tolong a másik nyakán és nincs tele egy bevásárlókocsi sem. Én is nézek mikor ismerőseim raknak fel képeket, hogy mennyi embert meghülyít ez az egész, de ez szerintem leginkább megint a média hibája.

    VálaszTörlés
  2. A H1N1nél ugyan ez a cirkusz volt egyébként. Na meg azt is el kellene mondani a médiában hogy ebből hányan gyógyultak meg, mármint a koronából mert állandóan csak az egyik oldalt hallod. Eh.

    VálaszTörlés
  3. Egyébként bárkivel szóba került a téma, nálunk is mindenki nyugodtnak vallja magát, és tisztában van azzal is, hogy többen halnak meg sima influenza miatt, mégis volt két nap, amikor a helyi lidl-t és tescot is kifosztották. De ez ilyen öngerjesztő folyamat, mert aki nem gondolt rá, itt az is vásárolt, nehogy ne jusson neki majd. 😂

    VálaszTörlés