2019. febr. 25.

Megint orvosos

Tegnap este még ugye azt gondoltam, hogy sokkal jobb lett ez a bordafájás, de aztán reggel, ébredés után rögtön megváltozott ez az álláspontom. Így aztán, sokadszor már az elmúlt napokban, megint az orvosi rendelőben kötöttem ki..Igaz, ott megláttam a várakozó tömeget, és rögtön el is döntöttem, hogy na jó, ebből most aztán elég, kiiratom magam, és megyek dolgozni, lesz, ami lesz.
Az orvos ahogy beértem hozzá, kérdezte, hogy van a fülem, mit mondott a fülész, majd aztán megtudakolta, hogy és hogy van az a fájdalom, ami már a múlt héten is volt. Elmúlt, ugye?-kérdezte, mire aztán bevallottan neki, hogy nem, énem múlt el, és hát lehet, hogy én ezt már beképzelem, de szerintem meg is van ott duzzadva. Na, mutassa csak...és én megmutattam, és láttam, ahogy rádöbben, hogy ez tényleg duzzadt. Nézett rám kicsit furcsán, hogy dehát múlt héten is megnéztem, nem? Mondtam, hogy de, és akkor még nem is volt ilyen, ez kb péntek óta van. Már írta is a beutalót az újabb röntgenre, és mondta, hogy kérdezzem meg, mikor van itt helyben orvos (az előző leletem távleletezéssel készült), mert jó lenne, ha akkor mennék, egy ultrahangot is csinálhatnának. Mondtam neki, hogy most van orvos, láttam, hogy hívtak be embereket uh-ra. Úgyhogy telefonált egyet, és miközben én a laborba mentem vért vetetni, ő lebeszélte, hogy megcsinálják a vizsgálatot.
Nem ragozom sokáig, nagyon alapos röntgen és ultrahang is készült, de szerencsére szervi eltérés nincs sehol. A doktornő szerint vagy  bordaközti idegzsába, vagy övsömör. Ez utóbbihoz hiànyoznak a kiütések. A laborlelet holnap lesz készen, talán abból kiderül valami, ami közelebb visz a megoldáshoz. Vagy nem...és majd egyszer elmúlik.
Most még úgy van egyébként, hogy csütörtökön próbaidőre leszek bocsátva, és mehetek dolgozni. Ha meg úgy érzem, hogy valamiért nem megy ez még, akkor hétfőn visszamegyek. De ezen még hbap lehet, hogy variálni kell.
Úgy egyébként meg baromira unom már ezt az egészet...

2 megjegyzés:

  1. Biztos hogy nem mennék már csüt, pénteken. Az a hétvégével együtt 4 pihenést jelent ami szerintem még bőven kell. Bár én nem vagyok orvos csak kórházban dolgozom és látom hogy esnek vissza emberek, ha nem gyógyultak meg teljesen. Szerintem te nem gyógyultál meg rendesen, vigyázz magadra!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy megyek, hogy ez a próbaidő. Igazából munkahelyi nyomás is van emögött..sajna..látniuk kell, ha fájdalmaim vannak, különben nehezen hiszik el. Nekik csak az a betegség, ha valaki lázas, nyakig taknyos, vagy épp látható sérülése van. Minden más kamunak számít a szemükben...ami amúgy tök gáz, és elásnám magam, ha így gondolkodnék...de ez van. A vesztembe semmiképpen nem rohanok, ha úgy érzem, hétfőtől megint itthon maradok.

      Törlés