2018. dec. 11.

Utolsó előtti

Már semmi extra nagy dologba nem kezdtem bele ma sem, csak a törölközőket, fürdőlepedőket mostam-szárítottam, meg persze ebéd is készült. Aztán elmentem a háziorvoshoz, hogy akkor írjon ki csütörtöktől keresőképessé, hogy holnap mehessek az üzemorvoshoz ezzel a papírral, meg a zárójelentésemmel. Aztán majd ő meg  mondja holnap délután, hogy hát akkor jól van, dolgozzon, és akkor csütörtökön már hajnalban fogok kelni. Na, az a hajnali négy óra biztos, hogy irgalmatlanul korán lesz majd, egészen jól elszoktam tőle. Igaz, az nekem megy gyorsan, mert mindig is nehezemre esett.
Délután léptünk előre ajándékügyben is, már két gyerekünknek is van ajándéka, és van, akinek meglepetés is van már. Ilyenkor felvillanyozódom, hogy ahh, tök jók vagyunk, mert amúgy még van egy csomó idő is, aztán rájövök, hogy ja, dehogy van. :) Pánikra továbbra sincs semmi okunk azért, szerintem volt ez már rosszabb is.
Azt kell még kigondolnom, hogy szombaton hogy vegyem rá Balázst is, és magamat is egy nagyobb lélegzetű bevásárlásra, mert nekem jövő héten ilyesmire nem sok időm lesz, ha délutánonként dolgozni fogok. A jövő heti hétvége meg már az lesz, amikor mindenki pánikban lesz a boltok zárva tartása miatt, és armageddonra készülve fognak vásárolni. Azt meg olyankor ki nem állhatom. Amúgy sem a szívem csücske a bevásárlás, de van egy szint, ameddig jól tudok tolerálni. (igaz, egyre csak csökken ez a szint)
Na majd valahogy lesz.. holnap még ágyneműt mosok délelőtt, meg persze főzni is kell... aztán üzemorvos, és utána el kell kezdenem hangolódni.. munkára.. brrr..

1 megjegyzés:

  1. Én is erre jöttem rá ma, hogy egyre nehezebben bírom a tömeget és a vásárlást :) ... Szerintem is jól álltok egyébként, ma én is találtam Tomának egy meglepi karácsonyi ajándékot, szóval kezdem jól érezni magam, Máténak tudjuk mi lesz :) , most Toma a nehezebb dió.
    Kitartás csütörtökre Dius! Gondolj arra, hogy bő egy hét múlva viszont már itt a karácsony :) ! (bár, remélem ez a gondolat nem okoz tényleg pánikot, bennem néha igen :) )

    VálaszTörlés