2018. dec. 22.

Nagyjából

A bevásárlás nagy részét letudtuk. Van pár dolog, amit elfelejtettem, de majd azt még vagy holnap kora délután, vagy hétfő reggel pótoljuk.
A zserbó és a linzer/isler háromnegyedrészben készen vannak, de még ma éjjel be is fogom fejezni teljesen. Nem csak azért, hogy ne kelljen már vele holnap semmit sem csinálni, hanem azért is, mert vannak, akik holnap reggel már örülni fognak neki. :)
Érdekes egyébként, hogy mennyire meg tudja zavarni az embert, hogy az ünnepet egy hétvége előzi meg. Nálunk pl. már reklamáltak ma a bejgliért, pedig azt mindig huszonharmadikán este szoktam elkészíteni, és huszonnegyedikén sütjük. Már majdnem bűntudatom is volt, hogy még nincs kész.. de csak majdnem. :D
Két napja egyfolytában szomjas vagyok, nem is tudom ezt az egészet mire vélni. Néha már hányingerem van az ivástól, de ha nem iszok, akkor meg azt érzem, hogy megőrülök a szomjúságtól. Valószínű, hogy az egész heti fázás teszi ezt. Remélem, hogy azért most már hamarosan utoléri magát a szervezetem ezügyben, mert kicsit idegesítő vagyok magamnak.

1 megjegyzés:

  1. A sütikkel én is hasonlóképpen állok, a zserbó még csak most készül majd :) ...
    Boldog karácsonyt kívánok nektek, Dius :) !

    VálaszTörlés