2018. dec. 15.

Morgós

Nem vagyok elégedett. Nemhogy vásárolni nem voltunk, a lista sem készült el. Még fejben is csak épphogy pislákol valami, nemhogy leírva.. Ami azért nagy gáz, mert jövő héten délutános leszek, és már hétfőn rögtön délre kell menni dolgozni. Így aztán egészen biztos, hogy semmire nem lesz időm az aktuális napi főzésen kívül. És azt is tudom, hogy mindezért legkésőbb jövő hét szerdára nagyon fogom utálni magam.. mármint ezért a mai tehetetlenkedésért. De már mindegy, mert így lett, változtatni nem lehet rajta, el kell fogadni, aztán majd valahogy lesz.
Azzal sem vagyok elégedett egyébként, ahogy abban a pillanatban "visszaestem" az egy hónappal korábbi állapotomba, ahogy visszamentem dolgozni. Pedig a problémákat látom, és azt gondoltam, hogy sikerült is úgy felismernem ezeket, hogy képes leszek változtatni rajta. De túl erős ott valami, ami azonnal vissza is húzott. Van még min dolgoznom ezügyben.
És hát.. mit is mondjak? Az időjárással sem vagyok elégedett, mert akármilyen szép is, meg örömteli is decemberben a hóesés, én bizony továbbra is utálom, ahogy van. A havat is, a hideget is, meg úgy egyáltalán. Remélem, hogy a következő életemben valami olyan helyre születek, ahol huszonöt foknál sosincs hidegebb. Az lenne a nekem való. (és már most tudom, hogy holnap este meg fogunk fagyni a meccsen, mert mínusz hét fok körüli előrejelzést láttam.. de az legalább remélhetőleg jó élmény lesz)

2 megjegyzés:

  1. Regisztrálj valamelyik házhoz szállítós hipermarketnél, akik szállítanak hozzátok. Én nyár óta a Tescoval hozatok mindent, eddig csak egyszer csúsztak ki a megadott idősávból, de akkor irgalmatlan vihar volt.
    Ha csak a teljesen átlagos dolgokat rendeled, akkor még az sem fordulhat elő, hogy valami nincs raktáron mégsem, és helyettesítik egy hasonló termékkel, amit nem is kell elfogadnod.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos senki nem szállít hozzánk, hiába vagyunk viszonylag jó helyen, Tatabánya és Budaörs között félúton...már én is gondoltam erre.

    VálaszTörlés