2018. nov. 4.

Mai semmi

Ma aztán tényleg olyan nap volt, amikor nem történt semmi említésre méltó sem. Bár azt a tényt mindenképpen meg kell örökítenem, hogy na, november negyedikén is húsz fok felett járt a hőmérséklet, és a déli órákban gond nélkül el lehetett lenni egy szál pólóban. Akármennyi vészmadár van is, én akkor is amondó vagyok, hogy ezerszer elviselhetőbb és élhetőbb lenne ez a klíma, mint azok a borzasztó mínuszok. Azt nem tudom, mire milyen hatással lenne, mert ezügyben végtelenül önző vagyok, és csak magammal foglalkozom. Nekem jó lenne, és kész. 
Erik meghosszabbította az őszi szünetet, miután kénytelen mankót használni a járáshoz, így nem tud iskolába menni. A buszmegállóhoz itt is, és az iskolánál is pár perces séta vezet. Az így bajos... Holnap délelőtt elmegyünk a sebészetre (úgyis rég voltunk már), aztán meglátjuk, okosabbak leszünk e, vagy csak igazolást szerzünk. 

1 megjegyzés:

  1. Ahhoz, hogy ilyen legyen folyton az időjárás, és előbb-utóbb ne pusztuljunk ki, mint a dinoszauruszok pl., na ahhoz gyökeresen meg kellene változtatnunk a táplálkozási és egyéb szokásainkat. De ahhoz, hogy ezen a téren érdemben eredményeket érjünk el, ahhoz egyelőre jóval több időre lenne szükségünk, mint amennyi a jelenlegi számítások szerint van.
    Persze én is élvezem ezt a novemberi meleget, de azért lássuk be, hogy ez nem normális!

    VálaszTörlés