2018. ápr. 21.

Meccsnap

Vègre megint mind az öten útra keltünk, mert a napokban sikerült kölcsönkèrni egy kerekesszèket, így aztán minden gond nèlkül be mertük vállalni, hogy Patrik is jöjjön. Neki külön öröm volt kimozdulni a lakásból a rengeteg bezártság után. A Fradi meccs meg egyèbkènt is Fradi meccs.
Bőven hagytunk magunknak időt, jó korán èrkeztünk, mert mèg bementünk a shopba, kicserèltük Erik mezèt egy számmal kisebbre, átvettük Roli mezèt, ès mèg Balázsnak is vettünk egy kabátot.
Elèg komoly látványosságot jelentettünk, meg is állítottak, hogy belekiabáljuk e a kamerába, hogy hajrá Fradi...hát hogyne kiabáltuk volna.
A belèptetès profin volt megoldva, gond nélkül bementünk, a biztonsági emberek a legnagyobb empátiával voltak Patrik felè. Ő ès Erik mentek a mozgássèrült helyekhez, megbeszèltük, hogy a második fèlidőre Erik ès èn helyet cserèlünk.
Nagyon meleg volt, de egy percre sem bántuk, fagyoskodtunk már èpp eleget.
A meccs felejthető volt, csak egy döntetlent sikerült összehozni nagy nehezen, de ettől függetlenül èn minden percét élveztem a dèlutánnak.Jövő héten megismèteljük, remèlhetőleg akkor a győzelemnek is örülhetünk.

1 megjegyzés: