2015. aug. 20.

Tulajdonképpen jó

Nem mondhatok semmi rosszat a mai napra, mert dolgozni sem kellett menni, meg még együtt is főztünk, meg az ország tortáját is megkóstoltuk (nagyon finom). És végül is az eső sem szakadt egész nap, csak az egyik felében.
Az, hogy sikerült a nap végére saját magamat elkedvetleníteni, az az én bajom. Nem azzal, hogy holnap hajnalban dolgozni kell menni, azt már megszoktam. :D
De bennem ma este tudatosult, hogy tulajdonképpen már csak egy olyan igazi gondtalan nyári hét lesz, és aztán visszakúszik az életünkbe az iskola. Vásárlásilag sehogy sem állunk, sőt.. még végig sem gondoltam, hogy akkor kinek mi is kell. Jó, iskolacuccokat mondjuk ennyi év után csukott szemmel is bármikor bevásárolok. Csak idő kell hozzá, meg türelem. Egyikből sincs túl sok. Ráadásul nehezített pályán mozgunk, mert épp váltva dolgozunk Balázzsal, így aztán vásárolni menni sem túl egyszerű.
Ezen kívül biztosan kell még mindenkinek egy-egy pár cipő, és egy-egy pár tornacipő is. Meg még majd ami menet közben kiderül.
És akkor még azt mondják, hogy Patriknak lehetne kismotorra jogsija is akár.. nos.. lehetne, tényleg. Ennél őszebb már úgysem lehetek. :)

1 megjegyzés:

  1. Ne is mondd...iskola..korán kelni megint, és a vásárlást én is tologatom csak. Szerencsére negyedikben már nem kell különösebb dolog. :)

    VálaszTörlés