2015. aug. 17.

Legyen nektek...

..eső, meg lehűlés, meg zápor-zivatar. Majd még bánni fogjátok szeptemberben, hogy már augusztus elején elegetek volt a nyárból. Én már ma bántam, de ígérem, nem fogom majd a fejetekhez vágni, hogy bezzeg én megmondtam. Pedig igazam lesz, sőt.. el tudom azért képzelni, hogy azoknak, akiket elöntött ma a víz, már kedvük lenne inkább lógó nyelvvel izzadni még akármeddig. Veszélyes dolog ez, amikor tömegek kívánják ugyanazt. Mert az is előfordul, hogy egy-egy ember kívánsága is célba ér az univerzumban, de amikor sokan akarják, sőt.. minden gondolatukkal csak azt mantrázzák, hogy "add már uram az esőt", akkor abból ilyenek lesznek, mint ezek a mai felhőszakadások. Lehet azt mondani, hogy ez nem igaz, sőt, vitába is szállhatunk miatta, de még ha meg is hallgatom majd az ellenvéleményeket, akkor sem hiszem, hogy meggyőztök.
De mindegy.. legyen nektek, tömegeknek lehűlés. Én- a magam kisebbségében- arra szavaznék, hogy augusztus utolsó két hetében is legyen még nyár. Igazi nyár. Nem csak magam miatt, hanem mert vannak, akik még csak most jutottak el nyaralni. Micsoda kitolás már velük, hogy végigdolgozták az egész nyarat, és mire végre elmennek nyaralni, szakad az eső, és lehűlés jön.

4 megjegyzés:

  1. Igen, elég nagy kiszúrás ez a most nyaralókkal.

    VálaszTörlés
  2. Mi most megyünk nyaralni hétvégén Balatonra. Ettől függetlenül nem bánom, hogy most ilyen az idő. Nyaralás lesz, pihenés, éttermek felfedezése, kirándulás és minden ami belefér. Nem hiszem, hogy egy jó nyaralást csak is az idő milyensége határozza meg, leginkább maga az ember, hogy mit tud kihozni belőle. Ez a bejegyzésed abszolút nem tetszik, bár tudom mindenki azt ír a blogjába, amit akar (ettől függetlenül szeretem amiket legtöbbször írsz) de eléggé visszatetsző, már már olyan úgy kell nektek , egyétek meg amit főztetek :/ Nem, nem tetszik. Vagy én értettem félre.

    VálaszTörlés
  3. Sajnos pont ezt érzem én is! A nyár az legyen meleg, viszont a termésre ma már senki sem gondol??? Vagy majd jó lesz nekünk a külföldről behozott zöldség, gyümölcs is dupla vagy tripla áron? Idén volt nagy meleg, több is mint előző években, de kell a földnek az eső. Ezt ne felejtsük el. :)

    VálaszTörlés