2015. aug. 24.

Hatékony hétfő

Ahhoz képest, hogy mennyire nehezemre esett kimászni az ágyból hajnalban, egészen hatékonynak mondhatom mégis a mai napot.
Dolgoztam is, igyekezve kihozni a maximumot a mai napból. Azért az sem jó, amikor úgy kell vadászni a munkát, meg majd az sem lesz jó, amikor úgy tűnik majd, hogy sosincs vége. :)
Aztán itthon felhívtam az e-ont, és újra bejelentettem, hogy továbbra sem működik jól a bojleróránk. Meglepően kedves és segítőkész úriemberrel beszéltem, aki felvette a hibát, és mondta, hogy jönnek a kollégák, és megnézik. A kollégák is meglepően gyorsak voltak, mert talán ha negyed óra telt el, amikor már itt is voltak, kezükben egy másik óra, és már szerelték is. Csak tátottam a számat, hogy ilyen van... a hibabejelentés után egy órával már kész is volt minden. :)
Ezek után megjártam a postát, fénymásoltattam egy iratot, bevásároltam.
Két fejfájás-roham és hasgörcsölés között megfőztem holnapra.
Fél nyolckor már ettem is. :D
Kilencre pedig mindenki vacsorázott, hazaért a focizásból, konyha is rendbe rakva.

És most, negyed tizenkettőkor már csak a reggeli kávét kell lefőznöm, és fogat mosnom. Aztán öt óra múlva kezdem majd az egészet elölről. Lehet, hogy a hatékony hétfő után egy kellemes kedd következik. :) De ezt majd holnap fogom csak elmesélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése