2014. nov. 25.

Kézmosás

Már megint úgy jártam, hogy mire idejutottam, egyrészt leragad a szemem az álmosságtól, másrészt teljesen elfelejtettem hogy mit is akartam.
De addig, amíg majd egyszer eszembe jut az a fontosabb, elmesélem, hogy hogyan váltunk a reklámozott termékek áldozatává. Na jó, csak egyetlen terméké.
Van nekem három fiam. Ez ugye köztudott. Az kevésbé, hogy ez a három fiam nem igazán szeret kezet mosni. Sőt.. továbbmegyek, előfordul, hogy a kézmosás azt jelenti, hogy három ujjuk végét a csap alá dugják egy fél másodpercre, és kész.
A múlt héten, amikor sorra közölték, hogy fáj a hasuk, meg hol az egyik hányt, hol a másik ült a wc-n, meguntam a dolgot, és úgy döntöttem, hogy akkor menjünk vissza az időben, és kezeljük úgy a három fiamat, mint amikor még csak két évesek voltak, és mindenféle cselhez kellett folyamodnom ahhoz, ha valami olyat akartam elérni náluk, amit ők nem akartak.
Vettünk egy érintés nélküli kézmosós készüléket. Megvettük, hazahoztuk, beüzemeltük. Majd jöttek haza ők is a focizásból, és akkor megismerkedtek a készülékkel. Vicces, de még a nagy, lakli és esetlen kamasz is úgy örült neki, hogy aznap este fejenként legalább ötször mostak kezet. Roland még ásítás után is.
A lelkesedés még tart, és tulajdonképpen nem is nagyon csodálkozom ezen, mert tényleg tök jó vele kezet mosni. :)
Ha valami értékelést kéne írnom a termékről valamelyik aukciós oldalnak, úgy fejezném be, hogy "Ajánlom mindenkinek".

3 megjegyzés:

  1. Ez jó...akkor nekem is venni kellene.:-) Hihetetlen gyorsasággal mosnak kezet a fiúk, megnyitják a csapot, még ki sem folyt a csapból a víz már zárják el. Pisilési időrekord is van...na inkább nem részletezem.:-(:-)

    VálaszTörlés