2014. jún. 24.

Mi van?

Igazából fogalmam sincs, hogy most akkor milyen évszak is van éppen, de mivel azt a fajta halálos fáradtságot érzem, amit tavaszi fáradtságnak szoktak hívni, hát azt gondolom, hogy akkor most tavasz van. És ennek is felel meg az időjárás is. Mert semmiképp nem tudom nyárnak hívni azt, amikor nemhogy nincs melegem kardigánban és hosszú nadrágban, hanem majdnem még el tudnám viselni a mellényt is a kardigán tetején. A nyár attól nyár (nekem), hogy az egyszál ruha is lekívánkozna az emberről, és minimum napi háromszor kell zuhanyozni, hogy kicsit komfortosan érezzük magunkat (jó, hát már aki). Igen, ha már nyár van, és június végén igenis elvárható lenne, hogy nyár legyen, akkor legyen itt szikrázó napsütés, és tomboló kánikula.
Ezt a tavaszt meg köszönjük, de már nem kérjük.. majd ősszel lehet megint ilyen idő. És most jelzem, jó előre, hogy az ősz nem szeptember elsején kezdődik, hanem majd csak szeptember vége felé. És ha kicsit még csúszik is, az sem baj. Ráér. A nyarat úgyis jobban szeretjük.
A tavasszal együtt meg a tavaszi fáradtság is elmúlik, remélem. Mondjuk- biztos, ami biztos- azért ennek érdekében alszom is inkább. Nem bízom én már az évszakokban. :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése