2022. aug. 29.

Hétfő

 Egészen különös és kicsit különleges élmény volt ma hajnalban amikor a munkahelyi laptopomon megjelent az értesítés "hamarosan napkelte" Rögtön mosolyra is húzódott a szám ettől. Sajnos olyan szerencsés azért nem voltam, hogy az iroda ablakából lássam is, ahogy megtörténik, de mindent azért nem akarhatok egyszerre. 

A korán kelés ellenére egészen komoly lendülettel vágtam neki a hétnek, és tök jól ki is tartott a lendület egész nap. Szükség is volt rá, kicsit muszáj volt előre dolgoznom, mert holnap és holnapután jön hozzám gyakornok, akinek egy csomó olyat is el kell mondani, meg kell mutatni, ami most nem feltétlenül kerülne elő. Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy munka szempontból nem hogy véget ért a nyár, de rögtön keményen fejest ugrunk a mécsesek világába, és már a küszöbön toporog a karácsony is. 

Megérkezett az első villanyszámla, ami nagyjából annyi (kicsit kevesebb), mint amit a kalkulátorral számoltunk. A mostaninál 15 ezerrel több. Valamilyen rejtélyes okból letölteni nem lehet, mert papír alapú számlár jelez (vagy nyolc éve nem jött postán ilyesmi nekünk)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése