2022. aug. 5.

Csodabogár

 Azt mondták ma nekem, hogy vagy én vagyok, aki nem teljesen normális, vagy pedig én vagyok az, aki kapcsolatban vagyok az Orakulummal. Mindezt azért, mert mondtam, hogy bárhogy is, én nem látom sehogy sem magam előtt, hogy fázni fogok, vagy nem tudok megélni, nem engedhetek meg magamnak néha valamit csak azért, mert jó nekem. Semmi kényszer nincs bennem, olyan dolgokra, mint amiket egy csomóan terveznek. Azt nem mondom, hogy kicsattanok az optimizmustól, vagy hogy nem nézem meg jobban a boltban, hogy mit veszek, mint mondjuk egy évvel ezelőtt, de ennél nagyobb para nincs bennem. 

Szóval azt nem tudom, hogy végülis melyik kategóriába tartozom, bár azt hiszem nem túl vastag választóvonal van a kettő között. 

Délután voltam fodrásznál, még mindig nem vágattam a hosszából, csak hátul. Ez is teljesen meglepő azért velem kapcsolatban. 

Három napos hétvége következik most, hétfőn sem megyünk dolgozni. 



8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden téren nagyon szerencsés vagyok. Például abban is, hogy nagyon jót nevettem a kommenteden.

      Törlés
  2. Zsanett te vagy az Gyöngyi néven? :D

    "Dolgozol, hazamész, dolgozol, hazamész..."

    Várjál Gyöngyi, nem vagy tényszerű és így nem jó a számításod! Mert Dius jár focimeccsre is, ráadásul Fradi meccsre, az kétszeres szorzó az Újpesthez képest :P :D! Aztán rengetegszer megy a Balatonra, szerintem tuti bemegy a 'teszkóba, déembe, rosszmanba,' a manikűröshöz, néha orvoshoz. Szóval így mennyivel nőtt Dius értelmi intelligenciája?

    Szeretnék nagyon okos és tájékozott lenni, ezért kérlek, Zsanett jeligére írd meg nekem (természetesen arc, név és személyazonosság nélkül), hogy hová kell mennem, mit kell látnom ahhoz, hogy olyan okos legyek, mint te!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, Gyöngyi csak emiatt jár ide. Ez az egyetlen hely, ahol arc nélkül "jól megmondja". Szívből kívánom neki, hogy érezze ettől nagyon jól magát..

      Törlés
    2. Kedves Tőled, hogy kiengeded a kommentjeit!

      Törlés
    3. És ez már csak múlt időben igaz.

      Törlés
    4. Neeeem, nálam is volt már jólmegmondani 😀

      Törlés
  3. Penny Lane, nem tudom, minek köszönhető, hogy ennyire megmaradt benned az, hogy valamiben más az álláspontom, mint neked (ennyi történt, ez azért előfordul az emberekkel), de a kommented fele olyan vicces sem volt, mint hiszed, viszont ahogy írogatsz nekem/rólam, az egyre nevetségesebb. :)

    VálaszTörlés